I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen blijven we optimistisch. We hebben daarom een SUPERSTUNT 3 GANGEN-LUNCH-MENU van 12.00-17.00 uur. Geen 17,75 geen 13,95 MAAR NU VOOR 12,50 p.p. Dat is maar liefst 30% korting.

Keuze uit: Voorgerecht: 2 heerlijke verse dagsoepen. Hoofdgerecht: 15 pannekoeken met 1 ingredient, of uitsmijter of 2 rundvleeskrokketten met brood of frites met fricandel. Nagerecht: coupe-ijs of luchtige bavaroise. ( alleen geldig in ons restaurant ).

DIT ALLES VOOR MAAR 12,50 p.p.   U kunt natuurlijk altijd onze heerlijke pannekoeken blijven afhalen.

Geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 - 19.30 uur.

 

 

 

 

AMBACHTELIJKE PANNEKOEKEN VOOR OUDERWETSE PRIJZEN.

Hoenderloseweg 50

7339 EJ  Ugchelen

Tel. 055-5418211

Zie ook onze Facebookpagina voor onze leuke acties.

 

Zoek je nog een leuk bijbaantje? Wij zijn nog op zoek naar afwassers en pannekoekenbakkers.

 

 

 

 

Bekijk nu ons bedrijfsfilmpje!

Ons sfeervolle restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving midden op de Veluwe waar diverse wandel- en fietsroutes mogelijk zijn. Ook een bezoekje aan de Ugchelse Boswachterij, de Koppelsprengen, de schaapskudde op de Hoogbuurlose heide of de bekende apeldoornse attracties, zijn zeer goed te combineren met een bezoek aan ons pannenkoekrestaurant.

Onze menukaart is zeer uitgebreid met een keuze uit meer dan 180 verschillende pannekoeken. Wilt u een eenvoudige pannekoek of misschien een geflambeerde pannekoek? Bij ons is alles mogelijk, want door de vele verschillende soorten is er keuze voor iedereen, zoet, hartig of zelfs vegetarisch.
Voor onze kleine gasten zijn er kinderpannekoeken en speciale kinderarrangementen voor bijvoorbeeld een kinderverjaardagen. We hebben een speelruimte met diverse speeltoestellen, dus de kinderen zullen zich niet vervelen! Voor degene die hun pannekoek liever thuis opeet, hebben wij meeneempannekoeken met gratis stroop en suiker in speciale meeneemwarmhoudverpakking.

't Pannekoekhuis Ugchelen is landelijk erkend. Tevens een oplaadplek voor uw elektrische fiets.
Bovendien hebben we het I.T.S. Internationaal Toegankelijkheids Symbool (Internationaal Toegankelijkheids Symbool) toegekend gekregen.

t Pannekoekhuis Ugchelen - Fam. Oldenburg - Hoenderloseweg 50 - 7339 EJ Ugchelen -Tel.: 055 541 82 11